AZRRI-jev proljetni ciklus radionica za kuhare 2025.

utorak, 04 ožujka

AZRRI najavljuje proljetni ciklus edukacijskih radionica Edukacijsko gastronomskog centra Istre (EGCI), koji će se održavati tijekom ožujka i travnja 2025. godine na Gortanovom brijegu u Pazinu. Ove radionice promiču upotrebu autohtonih namirnica, te potiču razvoj jedinstvenog kulinarskog identiteta Istre, a ovogodišnji proljetni ciklus nastavlja ovu tradiciju izvrsnosti. Prijave su dostupne putem našeg online obrasca: EGCI prijava.

Proljetni ciklus 2025. godine donosi još bogatiji program – od kreativne gastronomije i održivog kuhanja do tehnika pripreme mesa i reinterpretacije tradicije. Tijekom ožujka i travnja, polaznici će imati priliku učiti od istaknutih imena poput Brune Vokala, Bernarda Koraka, Maše Salopek i brojnih drugih. Program obuhvaća raznovrsne teme, od senzorike mesa, valorizacije autohtonih pasmina i riblje gastronomije do inovativnih deserata u kojima se sljubljuju okusi povrća i slatkog.

U središtu je svakog predavanja i praktičnog rada isti cilj – prenijeti znanje, potaknuti kreativnost i osnažiti svijest o vrijednosti lokalnih namirnica.

Radionice se održavaju na Gortanovom brijegu u Pazinu, a prijave su već otvorene putem našeg jednostavnog online obrasca za prijavu.  Broj mjesta je ograničen, a polaznici iz Istarske županije mogu ostvariti 50% sufinanciranja zahvaljujući podršci Istarske županije i projektnih partnera.

Podsjećamo ugostitelje kako i Obrtnička komora Istarske županije sufinancira radionice za svoje članove. Popis radionica s cijenama i drugim detaljima preuzmite ovdje.

Ne propustite!

Prijavite se na naš newsletter!

Prijavom na newsletter, slažem se sa Politikom privatnosti
IZRADIO DIGITAL TACO