Kontaktiraj nas

+385 52 453-473

Radno vrijeme

Pon - Pet 7:00 - 15:00

Aktivno razmišljate o pokretanju vlastitog poslovnog subjekta ali niste sigurni koji oblik bi za vas  bio najpovoljniji obrt, d.o.o. ili j.d.o.o?

Imate odličnu poslovnu ideju ali niste sigurni kako to predočiti u poslovnom planu ili jednostavno nešto želite a nemate jasnu sliku o tome što i kako napraviti i pri tome povući sredstva za samozapošljavanje?

Pridružite se predavanju koje će se održati 07. lipnja, s početkom u 12 sati u kongresnoj dvorani Obrtničkog doma u Poreču.

Predavanje će održati Gabrijela Božić Radessich (Dom obrtnika d.o.o.) na temu kako odabrati odgovarajući poslovni subjekt za buduće poslovanje te koje su prednosti i nedostaci obrta, d.o.o. i j.d.o.o.  i Marijana Kordić (MK Vizual) na temu kako napisati dobar poslovni plan i na temelju njega dobiti poticaj za samozapošljavanje.

Prijava je obavezna zbog ograničenog broja sudionika, te se mole zainteresirani da prijavu izvrše na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do popunjenja broja sudionika odnosno najkasnije do subote 05.06.2021.

Predavanje će se održati uz poštovanje svih epidemioloških mjera.

Organizator besplatnog predavanja je Udruženje obrtnika Poreč u suradnji sa tvrtkom Dom obrtnika d.o.o. i obrtom MK Vizual.

NE PROPUSTITE!
Prijavite se na naš newsletter!