Kontaktiraj nas

+385 52 453-473

Radno vrijeme

Pon - Pet 7:00 - 15:00

Udruženje obrtnika Poreč izražava svoje zadovoljstvo netom objavljenim javnim pozivom Grad Poreč - Parenzo kojim se sufinancira nabavka urbane opreme obrtnicima i poduzetnicima starogradske jezgre. 

Podsjećamo obrtnike kako je 22. srpnja 2022. delegacija predstavnika porečkih obrtnika na čelu s predsjednicom Valenciom Klarić primljena kod gradonačelnika Lorisa Peršurića. Na radnom sastanku je bilo govora o pitanjima koja zanimaju obrtnike na području grada. Tada smo ukazali gradonačelniku na potrebu sufinanciranja nabavke urbane opreme za obrtnike starogradske jezgre.

Bespovratna potpora iznosi 1.000,00 eura i namijenjena je obrtima i trgovačkim društvima (malim i srednjim) koji posluju u starogradskoj jezgri Poreča i obveznici su primjene Odluke o urbanoj opremi starogradske jezgre Grada Poreča-Parenzo (Službeni glasnik Grada Poreča-Parenzo broj 10/20 i 18/20).

Bespovratna se potpora dodjeljuje za postavljanje 1 komada elemenata urbane opreme poput tende, natpisa, reklame, rasvjete izloga, video nadzora, terase, stalka i jelovnika, klima i slično, u skladu s rješenjem Konzervatorskog odjela u Puli.

Rok za podnošenje prijave je 31. prosinca 2023. godine.

Javni poziv sa potrebnom dokumentacijom nalazi se na ovoj poveznici: https://www.porec.hr/prva.aspx?stranica=99522&j=CRO 

NE PROPUSTITE!
Prijavite se na naš newsletter!