Kontaktiraj nas

+385 52 453-473

Radno vrijeme

Pon - Pet 7:00 - 15:00

Udruženje obrtnika Poreč u suradnji sa Hrvatskom bankom za obnovu i razvitak i Hrvatskom agencijom za malo gospodarstvo, inovacije i investicije organizira


Info dan u srijedu 8.11.2023.


Individualni razgovori poduzetnika s voditeljicom Područnog ureda HBOR-a za Istru, gospođom Cinziom Zubin i višom analitičarkom gospođom Milom Ćorić održat će se u prostorijama Udruženja obrtnika Poreč, Partizanska 5a, 2. kat, u srijeda 8. studenog 2023. godine u vremenu od 9 do 12 sati.


Poseban naglasak je na informiranju o programima iz okvira Nacionalnog programa za oporavak i otpornost te preostalih programa HBOR-a i HAMAG-a.
Svi zainteresirani poduzetnici ili oni koji to planiraju postati mogu se prijaviti za besplatno stručno savjetovanje o mogućnostima kreditiranja, odnosno financiranja investicijskih ulaganja ili drugih aktivnosti putem programa HBOR-a i HAMAG-a na sljedeće kontakte:


052/219-218 ili Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. – Prijave su obavezne!


NAPOMENA : besplatno stručno savjetovanje će se održati kroz individualne razgovore, dakle 1 na 1, a ne grupno – iz tog su razloga obavezne prijave radi dogovora pojedinačnog termina.

NE PROPUSTITE!
Prijavite se na naš newsletter!