Kontaktiraj nas

+385 52 453-473

Radno vrijeme

Pon - Pet 7:00 - 15:00

Poslovni tjednik Lider u petak, 25. svibnja 2023. organizira treći ovogodišnji investicijski forum – Lider invest zapad u Puli.

Investicijski forum Istre, Primorja i Gorske Hrvatske – Lider invest zapad održat će se u Županijskoj komori Pula, Carrarina 5, Pula s početkom u 11 sati.

Nakon pozdravnih govora Miodraga Šajatovića, glavnog urednika Lidera i Jasne Jaklin Majetić, predsjednice Županijske komore Pula, slijedi predstavljanje projekta Lider invest.

Cinzia Zubin, voditeljica područnog ureda Pula, predstavit će mogućnosti financijske podrške HBOR-a poduzetnicima. Uvod u panel dat će nam konzultant i vlasnik tvrtke Instar Boris Teški ujedno i član stručnog odbora Lider invest s temom ''Kako stvoriti poticajno okruženje za investicije''.

O preprekama za stvaranje pozitivnog investicijskog okruženja, ali i o tome kako ukloniti te prepreke, na panel-raspravi govorit će Gordana Deranja, predsjednica Uprave Tehnomonta iz Pule, Luciano Beg, direktor tvrtke Marservis iz Kaštelira i Katarina Peršurić Bernobić, direktorica tvrtke Peršurić Pjenušci iz Višnjana dok će panel moderirati Liderova urednica komentatorica Manuela Tašler.

Obilaskom hrvatskih regija i održavanjem investicijskih mini foruma nastojimo poduzetnicima pružiti potrebne informacije o investicijskoj klimi, inicijativama jedinica lokalne samouprave, mogućnostima i izvorima financiranja te otvaramo raspravu o dosad pokrenutim projektima.

U suradnji s općinama, gradovima i županijama te institucionalnim partnerima motiviramo poduzetnike da nominiraju svoja ulaganja i tako postanu kandidati za nagradu Lider invest, koju ćemo ove godine dodijeliti 10. listopada na svečanoj završnoj manifestaciji u Zagrebu. Poslovni tjednik Lider pokrenuo je 2016. poseban projekt LIDER INVEST, nagradu za najbolje proizvodne investicije, kako bi promicao ulaganja koja otvaraju nova radna mjesta, povećavaju izvoz i stvaraju dodatnu vrijednost.

Partneri ovog projekta su Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO), Hrvatska banka za obnovu i razvitak (HBOR) te Hrvatska gospodarska komora (HGK).

Na linku možete vidjeti službenu web stranicu foruma: https://lider.events/lider-invest-pula/program/

Sudjelovanje na forumu se ne naplaćuje a svoj dolazak molim vas potvrdite odgovorom na ovaj e-mail ili prijavom putem online obrasca na https://lider.events/lider-invest-pula/prijava/

 

NE PROPUSTITE!
Prijavite se na naš newsletter!