Kontaktiraj nas

+385 52 453-473

Radno vrijeme

Pon - Pet 7:00 - 15:00

Udruženje obrtnika Poreč poziva obrtnike Poreštine da se prijavite na edukaciju pod nazivom PRELAZAK NA EURO I ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA!


1.1.2023. Hrvatska uvodi euro, a već danas 5.9.22. kreće dvojno prikazivanje cijena.

28.5.2022. je stupio na snagu novi Zakon o zaštiti potrošača, gdje se između ostalog, uvode nova pravila po pitanju provođenja popusta. Izmjene su dosta velike i zahtijevaju velike prilagodbe u poslovanju.

Vezano za uvođenje eura, već krajem ljeta će biti potrebno i obavezno napraviti prilagodbe jer će biti obavezno uvesti dvojni prikaz cijena. Uz to, treba osigurati pripreme informacijskog, financijskog i računovodstvenog sustava te opskrbu gotovim novcem.

Vezano uz gore nabrojane promjene, Retail DNA i gđa. Anita Jurjević održati će edukaciju pod nazivom: "PRELAZAK NA EURO I ZAKON O ZAŠTITI POTROŠAČA" gdje će detaljno pojasniti:

• do kojih sve promjena dolazi
• što trebaju napraviti sa svoje strane kako bi svoje poslovanje na vrijeme pripremili na nadolazeće promjene
• detalje, kao npr. dvojni prikaz cijena, te nova pravila za provođenje popusta pojašnjavamo na konkretnim primjerima
• koja su pravila za preračunavanje kuna u eure, pojašnjavamo na konkretnim primjerima
• što se mijenja na računima
• što se mijenja po pitanju prijave poreza, financijskih izvještaja, platnih lista, ugovora.

PRIJAVA NA EDUKACIJU je obavezna! Prijava se vrši na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na broj 052/492-085 u vremenu od 8 do 15 sati svakim radnim danom do popunjenja dvorane. Molim dostavite ime i prezime vlasnika obrta, naziv obrta, kontakt mail. Zbog aktualne teme i velikog interesa ograničava se broj prisutnih po obrtu na 1 osobu (obrtnika ili zaposlenika).

Edukacija se održava u OBRTNIČKOM DOMU, Partizanska 5a, Poreč, u četvrtak 15.09.2022. u 14 sati u kongresnoj dvorani na 1. katu.

NE PROPUSTITE!
Prijavite se na naš newsletter!