Kontaktiraj nas

+385 52 453-473

Radno vrijeme

Pon - Pet 7:00 - 15:00

Obrtnička komora Istarske županije produžila je suradnju s CROATIA Poliklinikom iz Pule.

Pozivamo vas da iskoristite popuste i pogodnosti kojima vam pomažemo da vodite brigu o svom zdravlju!

Temeljem sporazuma, obrtnici i članovi njihovih obitelji stječu pravo na obavljanje sistematskih pregleda pod posebnim, povoljnijim uvjetima.

Preventivni sistematski pregled za žene obuhvaća pretrage dijagnostičkog laboratorija, te ginekološke, ultrazvučne i interne ambulante ( u dvije varijante, osnovnoj i proširenoj), dok preventivni sistematski pregled za muškarce obuhvaća pretrage dijagnostičkog laboratorija, te ultrazvučne, interne i urološke ambulante (također u dvije varijante).

Za ostale usluge (osim estetske medicine), članovi Komore i Udruženja obrtnika Poreč imaju pravo na 10% popusta. Za korištenje usluga potrebno se najaviti na telefon 072/000-999, a na pregled je potrebno, uz identifikacijski dokument, donijeti i obrtnicu.

Adresa je: CROATIA Poliklinici u Puli, Marulićeva 1.

Link na njihove web stranice: https://www.poliklinikacroatia.hr/poliklinike/pula/

Dodatne informacije možete dobiti u samoj Poliklinici ili u Udruženju obrtnika Poreč (tel: 052/492-085), a naručiti se možete telefonom na 072/000-999 ili mailom na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

NE PROPUSTITE!
Prijavite se na naš newsletter!