Kontaktiraj nas

+385 52 453-473

Radno vrijeme

Pon - Pet 7:00 - 15:00

Skrećemo pažnju obrtnicima na objavu Državnog inspektorata Republike Hrvatske. Inspektori će koordinirano nadzirati, svaka inspekcija u dijelu svoje nadležnosti, provedbu turističke predsezone i sezone. Fokus će im biti na sprećavanju rada na crno. 

Naglasak je na primjeni propisa iz područja rada i zapošljavanja te zaštite na radu, a pojačani nadzori inspektora u području zaštite na radu nad radom radnika u kuhinjama, praonicama rublja i u energetskim objektima (kotlovnice i sl.).

U koordiniranim inspekcijskim nadzorima sudjelovat će turistički, sanitarni, tržišni, poljoprivredni, veterinarski, građevinski, inspektori rada (u području radnih odnosa i zaštite na radu), vodopravni inspektori, inspektori zaštite prirode i zaštite okoliša te rudarska i inspekcija opreme pod tlakom.

Koordinirani inspekcijski nadzori inspekcija Državnoga inspektorata u djelatnosti ugostiteljstva i turizma; u hotelima, restoranima, kampovima, marinama i drugim ugostiteljskim objektima te u pružanju usluga aktivnog i pustolovnog turizma i drugih usluga u ugostiteljstvu i turizmu trajati će do 31. kolovoza 2022. godine.

Više o tome na web stranici Državnog inspektorata

NE PROPUSTITE!
Prijavite se na naš newsletter!