Kontaktiraj nas

+385 52 453-473

Radno vrijeme

Pon - Pet 7:00 - 15:00

Obrtnička komora Istarske županije u suradnji s udruženjima obrtnika iz Istre organizirat će 6. i. 7. svibnja u Pazinu „Festival strukovnog obrazovanja“, s ciljem promocije i poboljšanja upisa u strukovna zanimanja. Za sudjelovanje se prijavilo 15 srednjih strukovnih škola (14 iz Istarske županije, jedna iz Primorsko goranske županije), te 35 osnovnih škola.

Na Festivali će škole prezentirati zajedno s obrtnicima na štandovima svoje programe i zanimanja. Tvrtke i obrtnici će ponuditi stipendiranje učenicima. Učenici i roditelji će moći na jednom mjestu dobiti sve potrebne informacije za upis u strukovne škole i stipendiranje. 

Učenici završnih razreda osnovnih škola u organizaciji Komore i udruženja obrtnika posjetit će Festival i na taj način dobiti informaciju o mogućnostima upisa i o zanimanjima u koja se žele upisati (petak je rezerviran za organizirane posjete, a subota za pojedinačne posjete s roditeljima).Prijavljeno je oko 800 učenika.

Uz navedeno, planiramo organizirati i okrugli stol – panel raspravu s temom upisa u strukovna zanimanja u Istarskoj županiji. 

Festival je otvoren 6. svibnja od 10h do 19h, a 7. svibnja od 10h do 14h. Ulaz je besplatan. 

NE PROPUSTITE!
Prijavite se na naš newsletter!