Kontaktiraj nas

+385 52 453-473

Radno vrijeme

Pon - Pet 7:00 - 15:00

Poštovani članovi Udruženja obrtnika Poreč,

pozivamo Vas u srijedu 27. travnja 2022. u 11 sati u Obrtnički dom, Partizanska 5a, Poreč na besplatnu edukaciju o prednostima koje donosi web stranica i digitalno oglašavanje koje će održati direktor marketinške agencije Atauctus Josip Ukalović.

Sudionici će se upoznati s platformama i alatima digitalnog marketinga te kako ih pravilno koristiti u poslovanju za postizanje poslovnih ciljeva. Na predavanju će se objasniti koje su najčešće greške, kako napraviti sustav digitalnog marketinga, optimizirati proces, povećati vidljivost brenda i promet na web stranici. Sve navedeno će biti prikazano na pravim primjerima obrtnika.

Tko je Josip Ukalović?

Josip Ukalović vlasnik je i direktor marketinške agencije Atauctus, voditelj programa cjeloživotnog obrazovanja „Voditelj digitalnog marketinga“. Kroz svoj rad u agenciji bavi se  Google Ads, Facebook i Instagram oglašavanjima te e-mail i mobilnim marketingom.

Uz područje digitalnog marketinga, specijalizirao se u području izrade web dizajna i grafičkog dizajna, uključujući poslove izrade web stranica, webshopova, SEO optimizacije, kao i izrade logotipa, stvaranja vizualnog identiteta i brendiranja poduzeća.

Prijava na predavanje nije potrebna. Predviđeno trajanje predavanja je 1 sat. 

NE PROPUSTITE!
Prijavite se na naš newsletter!