Kontaktiraj nas

+385 52 453-473

Radno vrijeme

Pon - Pet 7:00 - 15:00

Poštovani obrtnici,

Želite li se uključiti u proces naukovanja? Što je licencija za naučnike? Kako se izdaje? Gdje i na koji način se polaže majstorski ispit? Osnovna znanja o poučavanju učenika na naukovanju – kakav je to ispit?

Pozivamo vas na webinar koji će se održati dana 15.9.2021. godine, s početkom u 10.00 sati (online događaj na internetu), u organizaciji Obrtničke komore Istarske županije, Obrtničke komore Primorsko-goranske županije i Obrtničke komore Ličko senjske županije.


Svrha webinara je informiranje o svim značajnim temama koje se odnose na poučavanje naučnika u radionici obrtnika ili poduzetnika. Uputit ćemo vas u sve procese koji se tiču izdavanja licencije za naukovanje, polaganje majstorskog ispita i ispita osnovna znanja o poučavanju učenika na naukovanju.


Kako je dio procesa kod licenciranja i uvid Državnog inspektorata u vašu radionicu, u webinaru će sudjelovati inspektor zaštite na radu, gdin. Nenad Blagar.
Molimo da nam se obratite ukoliko ste zainteresirani sudjelovati u webinaru, koji će se organizirati online. Vaša prijava mora sadržavati: ime i prezime, kontakt (broj mobitela), e-mail. Molimo pošaljite vaše podatke na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Rok prijave je do utorka 14.9.2021.


Kontakt osoba: Obrtnička komora Istarske županije, Vesna Božac, savjetnica za obrazovanje, 052/383 746 ili 052/212 993.


Prije početka radionice na vaš e-mail zaprimit ćete link putem kojeg ćete se moći uključiti u online webinar. Okvirno trajanje webinara 90 minuta.

NE PROPUSTITE!
Prijavite se na naš newsletter!