Kontaktiraj nas

+385 52 453-473

Radno vrijeme

Pon - Pet 7:00 - 15:00

Poštovani ugostitelji i turistički djelatnici,

Ministarstvo turizma i sporta iniciralo je prikupljanje podataka o interesu za cijepljenjem protiv COVID-a, a s ciljem dobivanja kvalitetne baze podataka za potrebe javno zdravstvenih službi zaduženih za provedbu Programa cijepljenja, kojim bi sektor turizma bio stavljen u prioritetnu skupinu.

Želeći u ovim turbulentnim vremenima maksimalno pridonijeti svim naporima kojima je rezultat izlazak i završetak epidemije te kvalitetna i sigurna provedba turističke sezone molimo vas za žurnu dostavu sljedećih podataka o ljudskim resursima u vašim obrtima:

  • ukupan broj stalno zaposlenih u obrtu koji su zainteresirani cijepiti se
  • ukupan broj sezonskih radnika koji bi mogli biti zaposleni tijekom sezone 2021.

Ljubazno molimo da informaciju dostavite u Udruženje obrtnika Poreč na mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  do 1. travnja 2021. (Podaci koji su potrebni: Naziv i adresa obrta, broj zainteresiranih stalnih radnika uključujući i vlasnike-obrtnike i broj sezonaca koji bi mogli biti zaposleni tijekom sezone)

Ova anketa je informativna i služi za procjenjivanje zainteresiranosti turističkog sektora za cijepljenjem i radi osiguravanja odgovarajućih količina cjepiva. Odgovorom na ovaj mail NE UPISUJETE SE za proces cijepljenja.

 

NE PROPUSTITE!
Prijavite se na naš newsletter!