Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Vijesti
Arhiva vijesti

POZIV na zbor Ceha za ribarstvo, akvakulturu i poljodjelstvo, 23.11.19.

Klikni za više

21.11.2019 - Na temelju članka 16. i 75. Statuta Udruženja obrtnika Poreč (pročišćen tekst) i ukazane potrebe, saziva se sjednica zbora Ceha za ribarstvo, akvakulturu i poljodjelstvo Udruženja obrtnika Poreč koja će se održati u SUBOTU, 23. studenog 2019. godine s početkom u 10 sati u prostorijama sale na 1. katu dvorane Žatika u sklopu Crofisha.

POZIV na radionicu: KREATIVNE PIZZE S LOKALNIM KARAKTEROM

Klikni za više

19.11.2019 - Poštovani ugostitelji, ovim putem vas obavještavamo o dvodnevnoj edukacijsko – kuharskoj radionici „KREATIVNE PIZZE S LOKALNIM KARAKTEROM“ koja će biti održana u suradnji sa partnerom Mainardi Food te pod vodstvom pizza majstora iz Italije u jesenskom ciklusu edukacijsko-kuharskih radionica u Edukacijsko gastronomskom centru Istre, na Gortanovom brijegu, Pazin.

Odgoda Pravilnika o sadržaju i obliku prodajnog lista i sadržaju registra prvih kupaca

19.11.2019 - Poštovani, na web stranici Uprave ribarstva objavljeno je da se odgađa objava Pravilnika o sadržaju i obliku prodajnog lista i sadržaju registra prvih kupaca za 16. prosinaca 2019.

Globalni tjedan poduzetništva - poziv na besplatno mentorstvo obrtnika i poduzetnika

Klikni za više

18.11.2019 - Porečki Poduzetnički inkubator postao je dio Globalne poduzetničke mreže (GEN-Global Entrepreneurship Network) te se uključio u obilježavanje Globalnog tjedna poduzetništva, manifestacije koja se od 18. do 24. studenog ove godine obilježava u više od 160 zemalja diljem svijeta, a služi proslavi poduzetništva, inovativnosti i kreatora poslova koji pokreću startupove i provode ideje u stvarnost, potiču ekonomski rast i šire blagostanje svoje zajednice.

Hrvatska obrtnička komora okupila ribare na 24. Susretu u Dubrovniku

Klikni za više

14.11.2019 - 24. Susret ribara Hrvatske obrtničke komore, koji se održao od 7. do 9. studenog, u Dubrovnik je privukao gotovo 200 sudionika. Ovogodišnje okupljanje struke u organizaciji Ceha za ribarstvo i akvakulturu HOK-a još jednom je svojim sadržajem, programom i sudionicima potvrdilo kako je mjesto na kojem se glas ribara sluša i uvažava.

Arhiva vijesti