Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Vijesti
Arhiva vijesti

Aktivne dvije nove mjere za potpore ribarstvu i marikulturi

Klikni za više

04.08.2020 - Ministarstvo poljoprivrede objavilo je novi natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere II.2./II.3./II.4. „Produktivna ulaganja u akvakulturu“, koji je otvoren je za prijave do 1. studenoga 2020. godine, a objavljen je i novi natječaj za dodjelu potpore u okviru mjere I.22. „Dodana vrijednost, kvaliteta proizvoda i korištenje neželjenog ulova“.

Novi partner HOK-e Salve Regina – Marija Bistrica d.o.o. svim članovima HOK-a nudi posebnu pogodnost na smještaj

Klikni za više

04.08.2020 - Hrvatska obrtnička komora, u sklopu projekta HOK Obrtnik plus, potpisala je sporazum s novim partnerom - tvrtkom Salve Regina - Marija Bistrica d.o.o.Svi članovi Hrvatske obrtničke komore, kao i njihove obitelji, imaju popust na: sve smještajne pakete i redovan cjenik smještaja u Bluesun Hotelu Kaj u Mariji Bistrici i all inclusive usluge u turističkom naselju Sagitta u Omišu.

IZNAJMLJUJE se prostor u Obrtničkom domu

Klikni za više

03.08.2020 - U Obrtničkom se domu iznajmljuje poslovni prostor od 60 m2. Prostor se nalazi u suterenu zgrade, a pogodan je za usluge sporta i rekreacije.

Potpora za srpanj-kolovoz za djelatnosti u NKD razredima H, I, J, N i R

Klikni za više

30.07.2020 - Poštovani obrtnici prijevoznici, ugostitelji, turističke agencije, usluge zabave, tiskare, slijedom učestalih upita obrtnika koji su korisnici mjere HZZ-a za mikropoduzetnike u srpnju 2020.g., o mogućnostima korištenja nove mjere za srpanj-kolovoz, prenosimo pojašnjenje.

Uređen travnjak ispred Obrtničkog doma

Klikni za više

30.07.2020 - Zgrada Obrtničkog doma predstavlja mjesto okupljanja Porečana, obrtnika i poduzetnika. Obrtnici u zgradi mogu dobiti niz usluga, a Udruženje im redovito organizira seminare, tečajeve, sastanke i prezentacije. Udruženje obrtnika Poreč je prihvatilo logo Hrvatske obrtničke komore kao svoj službeni znak.

Arhiva vijesti