Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Vijesti
Arhiva vijesti

23. Susret ribara Hrvatske obrtničke komore

Klikni za više

24.09.2018 - 23. Susret ribara u organizaciji Hrvatske obrtničke komore održat će se u Rabu, 04., 05. i 06. listopada 2018. godine (Hotel „Valamar Padova“, Rab). Susret je i ove godine prilika za razmjenu iskustva među kolegama, brojnim ribarima iz cijele zemlje.

Obavijest o otpisu duga fizičkim osobama i obrtnicima

Klikni za više

24.09.2018 - Grad Poreč-Parenzo obavještava javnost da je Gradsko vijeće Grada Poreča-Parenzo dana 20.09.2018. donijelo Odluku o otpisu dugova fizičkim osobama, koja je stupila na snagu dana 21.09.2018. te će biti objavljena u „Službenom glasniku Grada Poreča“.

U Obrtničkom domu održan sastanak s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede

Klikni za više

20.09.2018 - Jučer je u našem Obrtničkom domu održan sastanak istarskih ribara s predstavnicima Ministarstva poljoprivrede - Uprave za ribarstvo. Tema sastanka bila je stanje u ribarskoj djelatnosti. Sastanku se odazvalo četrdesetak ribara iz čitave Istre s mnogobrojnim pitanjima. Jedno od uvijek aktualnih bilo je i pomoći ribarima uslijed šteta koje čine delfini, a s tim povezano i manjim ulovom.

Predstavljen istarski Centar kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva

Klikni za više

18.09.2018 - U Puli je predstavljen Centar kompetentnosti u sektoru turizma i ugostiteljstva za Istarsku županiju koji će uz preostalih pet, one u Zaboku, Splitu, Osijeku, Opatiji i Dubrovniku, biti okosnica kvalitetnog strukovnog obrazovanja za kadrove u turizmu i ugostiteljstvu u našoj zemlji. Riječ je o projektu hrvatske Vlade usmjerenom na unapređenje kvalitete strukovnog dualnog obrazovanja s ciljem jačanja konkurentnosti ljudskih potencijala u turizmu i ugostiteljstvu kako bi bili usklađeni s potrebama tržišta rada.

Naukovanje za obrtnička zanimanja 2018 - javni poziv

Klikni za više

12.09.2018 - Otvoren je javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“. Predmet ovog Otvorenog javnog poziva je dodjela bespovratnih sredstava Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta za projekt „Naukovanje za obrtnička zanimanja“. Prijave se zaprimaju od 1. rujna 2018. godine, a poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 31. listopada 2018. godine.

Arhiva vijesti