Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Vijesti
Arhiva vijesti

BESPOVRATNA SREDSTVA za proizvodne obrte u projektima energetske učinkovitosti

Klikni za više

13.10.2017 - Ministarstvo zaštite okoliša i energetike objavilo je natječaj iz područja energetske učinkovitosti „Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja obnovljivih izvora energije u proizvodnim industrijama.“ Natječaj je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj, Poziv se provodi u okviru Operativnog programa " Konkurentnost i Kohezija 2014.-2020.", Prioritetne osi 4 "Promicanje energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora energije"; Specifičnog cilja 4b1 "Povećanje energetske učinkovitosti i korištenja OIE u proizvodnim industrijama."

Grad Poreč-Parenzo organizira besplatnu edukaciju Kritični faktori uspjeha u poduzetništvu

Klikni za više

13.10.2017 - Grad Poreč-Parenzo organizira besplatnu edukaciju „Kritični faktori uspjeha u poduzetništvu“, koja će se održati u srijedu, 18. listopada 2017. s početkom u 11 sati u prostorima Poduzetničkog Inkubatora u Žbandaju, na adresi Žbandaj 34a.

Započinje 3. kuponijada - PRIJAVITE SE!

Klikni za više

10.10.2017 - Poštovani obrtnici, Ceh trgovačke djelatnosti UO Pula zajedno s OKIŽ-em i Glasom Istre organizira 3. KUPONIJADU GLAS ISTRE odnosno prodajna akcija istarskih trgovaca u suradnji s Glasom Istre. Pozivamo Vas da se uključite! Akcija namijenjena malim specijaliziranim prodavaonicama, neovisno o asortimanu i lokaciji, kako bi podsjetili kupce da u njima pri kupnji mogu razgovarati s prodavačem koji ih savjetuje, daje stručno mišljenje, nudi bolja rješenja te da tako ostvaruju najbolju kupovinu. A uz kupon iz Glasa Istre – ostvaruju i popust! Kuponijadi se mogu priključiti i male uslužne djelatnosti građanima (serviseri, frizeri, kozmetičari, postolari, fotografi, krojači i sl.).

Završen 22. Susret ribara - zaključci

Klikni za više

10.10.2017 - Objavom „Zaključaka“ završio je 22. Susret ribara koji se u organizaciji Hrvatske obrtničke komore održavao u Rapcu od 5. do 7. listopada. Na Susretu je sudjelovalo 200 –tinjak sudionika, od ribara iz cijele Hrvatske preko predstavnika znanstvenih i stručnih institucija do izaslanika ministarstava i uprava koji se bave poslovima vezanim uz ribarski sektor.

Predavanje za poljodjelce o zakonskoj regulativi u proizvodnji prerađevina od poljoprivrednih proizvoda

Klikni za više

09.10.2017 - Institut za poljoprivredu i turizam i udruga poljoprivrednika „Istarska web tržnica“ iz Poreča organiziraju radionicu pod naslovom “Zakonska regulativa u proizvodnji prerađevina od poljoprivrednih proizvoda - utvrđivanje zdravstvene ispravnosti, hranjivih vrijednosti i označavanje proizvoda” koja će se održati 13. 10. 2017. godine s početkom u 18,00 sati u kongresnoj dvorani Obrtničkog doma u Poreču.

Arhiva vijesti