Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Poziv obrtnicima da se uključe u poslovne razgovore obrtnika koji će se održati 12. rujna 2019. u Celju

Obrtnicima proizvodnih djelatnosti prenosimo informaciju i poziv za potencijalno zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na Poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika koji će se održati 12. rujna 2019. godine u Celju („Modra dvorana" Celjskog sajma). 

Poslovni razgovori održati će se u okviru 52. Međunarodnog obrtničkog i poduzetničkog  sajma u Celju 2019., najvažnijeg sajma malog i srednjeg poduzetništva u regiji, a glavni organizator razgovora je tradicionalno Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije. 

Uz hrvatske obrtnike, pozvani su obrtnici i poduzetnici iz Slovenije, Austrije, Italije, Njemačke, Kine, Bosne i Hercegovine, Turske, Crne Gore i Srbije.

Poslovni razgovori namijenjeni su obrtnicima i poduzetnicima iz djelatnosti proizvodnje energije iz obnovljivih izvora, obrade metala, prerade plastičnih masa, prerade drva, izrade alata i strojnih dijelova, izrade namještaja i opreme za interijere, građevinarstva, logistike  i elektro-industrije.

U prilogu šaljemo, uz informacije o poslovnim razgovorima unutar kojih se nalazi link na Internet stranicu putem koje se obrtnici i poduzetnici mogu besplatno prijaviti za razgovore, još i plan čitavog Celjskog sajma sa pozicijom označene Modre hale na ulazu sajma gdje će biti poslovni razgovori ( na mapi navedeno kao Kongresni centar na samom glavnom ulazu sajma) kao i preliminarni program poslovnih razgovora.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije kao glavni organizator poslovnih razgovora preuzima troškove organizacije poslovnog susreta (priprema materijala, najam prostora, domjenak, ulaznica za sajam), nema troškova kotizacije sudjelovanja na razgovorima, dok individualne privatne  troškove puta i boravka (hotelskog smještaja) snose sami sudionici razgovora.

 

 

 

Prethodna stranica