Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Sajma građevinarstva, PROMOARH, Poreč od 18. do 21. rujna 2019.

 

Porečka dvorana Žatika, koja već tradicionalno ugošćava brojne specijalizirane sajmove poput Vinistre, Crofisha, Promohotela ili Sportfesta, ovog će rujna ugostiti jednu potpuno novu manifestaciju - od 18. do 21. rujna održat će se 1. Međunarodni sajam graditeljstva, opremanja i uređenja PromoArh.

Kao što najavljuju iz organizacije, porečke tvrtke Studio 053, „znanjem, idejama i iskustvom u sinergiji izlagača i struke sajam  PromoArh, želi potaknuti (re)animaciju graditeljstva". 

Sajam graditeljstva, opremanja i uređenja  značajna je manifestacija u našoj regiji koja će omogućiti svim zainteresiranim subjektima koji su uključeni u proces projektiranja, građenja, opremanja i uređenja nekretnina da na jednom mjestu doznaju sve potrebne informacije.

Dvorana Žatika kroz četiri dana trajanja sajma biti će „točka spajanja i povezivanja" domaćih i inozemnih tvrtki sa partnerima kako bi graditeljstvo postalo sigurnije, efikasnije, isplativije, inovativnije i održivo. 

Vodeći proizvođači u industriji te inovativni pojedinci predstavit će svoje proizvode i usluge za komercijalnu izgradnju, stambenu izgradnju, unutarnje radove kako za novogradnju tako i za obnovu i modernizaciju. Uz mnoštvo mogućnosti za povezivanjem sa stručnjacima iz građevinske industrije, sudionici sajma dobit će priliku da svoje poslovanje podignu na višu razinu.

Više informacija i detalja o samom programu možete pronaći na www.promoarh.com.

Obrtnici članovi Udruženja obrtnika Poreč i OKIŽ-a imaju popust od 15% na uslugu štanda i izlaganje na ovom sajmu. 

 

 

Prethodna stranica