Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
POZIV ugostiteljima 31. Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika HOK-e

Poštovani obrtnici ugostitelji, pozivamo vas na učestvovanje na 31. Kongresu ugostitelja i turističkih djelatnika Hrvatske obrtničke komore koji se organizira od 25. do 27. studenoga 2018. godine u Šibeniku, hotelsko naselje Solaris. 

Domaćin ovogodišnjeg Kongresa je Obrtnička komora Šibensko-kninske županije.

Naš tradicionalni, te dugogodišnji pokrovitelj i ovogodišnjeg 31. Kongresa ugostitelja i turističkih djelatnika je Ministarstvo turizma RH.

Na Kongresu će sudjelovati respektabilan broj ugostitelja iz Hrvatske i inozemstva, predstavnici Vlade i resornih ministarstava, saborski zastupnici, županijski čelnici, predstavnici komorskog sustava, te drugi ugledni gosti.

Sudionike očekuju interesantna izlaganja kao i rasprave ugostitelja s najvišim predstavnicima državnih tijela i stručnjacima iz oblasti ugostiteljstva.

Tijekom Kongresa osigurati ćemo i komercijalne prezentacije, koje mogu biti prilika za razmjenu iskustava među brojnim ugostiteljima iz cijele zemlje, ali i predstavljanje raznih proizvoda i usluga vezanih uz ugostiteljstvo.

U radnom dijelu Kongresa razmatrat će se teme od važnosti za ugostiteljsku struku: nužno smanjenje stope PDV-a u ugostiteljstvu na hranu; nedostatak kvalificirane radne snage i problem zapošljavanja u ugostiteljstvu; visoka fiskalna opterećenja; potencijal gastronomije u stvaranju prepoznatljivog turističkog proizvoda; pregled trenutnog stanja, perspektive u sektoru; financijski i porezni aspekti kroz nove najave porezne reforme; obrazovanje i problemi u strukovnom školskom sustavu; pregled postojećih obaveza i najava novih temeljem nove zakonske regulative; prijedlozi i inicijative za podizanjem kvalitete u ugostiteljstvu i gastronomiji, kao i druge teme od interesa struke.

CIJENE HOTELSKOG SMJEŠTAJA - rezervacija

Specifikacija pojedinih usluga :

  • Noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 275,00 kn
  • Noćenje s doručkom u jednokrevetnoj sobi, cijena po osobi iznosi 440,00 kn
  • Nadoplata za pansionski obrok i to: buffet ručak 130,00 kn, buffet večera 115,00 kn po osobi.
  • Svečana završna gala večera 26. studenoga iznosi 250,00 kn.
  • Boravišna pristojba iznosi 8,00 kn po osobi.
  • Navedene cijene uključuju PDV.

Mjesto održavanja Kongresa je AMADRIA PARK, Hotel Ivan, Šibenik.

Više informacija o hotelu možete pronaći na amadriapark.com

Hotel se radi renovacije zatvara nakon završetka Kongresa, tako da nije moguć ostanak u hotelu nakon 27.11., ali je moguće pod istim uvjetima rezervirati smještaj i boraviti u hotelu par dana prije.

Sve vezano za rezervaciju smještaja, akreditacije, uplate, dostavljat ćete isključivo putem elektroničkog rezervacijskog formulara, koji se popunjava na sljedećoj adresi:

https://www.amadriapark.com/kongres-ugostitelja

(da bi pristupili rezervaciji možete pritiskom miša na ovu stranicu započeti proces rezervacije)

Uz ovaj dopis priložena je i detaljna uputa o načinu vršenja rezervacije odnosno upute korak po korak kako se vrši rezervacija.

 

 

Prethodna stranica