Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
POZIV 22. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu, 18. i 19. listopada 2018, Rabac

 

Poštovani obrtnici,

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta ove godine 22. put organizira Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu, kao jednu od aktivnosti kojom promovira gospodarstvo i poduzetništvo, s ciljem stvaranja poticajnog okruženja za razvoj poduzetništva i obrtništva, kao i gospodarstva u cjelini.

Savjetovanje će se održati 18. i 19. listopada 2018. u TUI Family Life Bellevue Resortu u Rapcu i okupit će više od 350 sudionika te brojne visoke državne dužnosnike (premijer Andrej Plenković s ministrima).

U fokusu ovogodišnjih predavanja i panela bit će digitalizacija - trenutačna situacija u Republici Hrvatskoj i svijetu, ali i vizije budućeg razvoja te domaća i inozemna iskustva.

Manifestacija tradicionalno okuplja poduzetnike, gospodarstvenike, predstavnike jedinica lokalne i regionalne samouprave, Vlade Republike Hrvatske, kao i ostalih institucija, agencija i strukovnih udruženja. Upravo zato, izvrsna je prigoda za razmjenu iskustava i dobrih praksi, za raspravu o aktualnim gospodarskim problemima, ali i za isticanje prilika i mogućnosti unaprjeđenja konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva kao generatora razvoja nacionalnog gospodarstva.

Više o savjetovanju na: www.nasa-gip.hr

 

 

Prethodna stranica