Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
23. Susret ribara Hrvatske obrtničke komore

 

23. Susret ribara u organizaciji Hrvatske obrtničke komore održat će se u Rabu, 04., 05. i 06. listopada 2018. godine (Hotel „Valamar Padova", Rab). Susret je i ove godine prilika za razmjenu iskustva među kolegama, brojnim ribarima iz cijele zemlje.

Pokrovitelj ovogodišnjeg 23. Susreta ribara je Ministarstvo poljoprivrede, a domaćin je Obrtnička komora Primorsko-goranske županije. Sudionike očekuju zanimljiva izlaganja te rasprava o aktualnim temama s predstavnicima resornih ministarstava, institucija i renomiranim stručnjacima iz područja ribarstva i akvakulture.

Način prijave i mogućnost sudjelovanja u radu Susreta:

U slučaju potrebe za smještajem svi sudionici moraju se registrirati na sljedeći način: Rezervacija hotelskog smještaja vrši se dostavnog prijavnog obrasca Hotelu na e-mail hok@valamar.com Prijavni obrazac dostavljamo u prilogu. Cijena uključuje noćenje s doručkom i večerom, odnosno na dan dolaska večera i sljedeći dan slijedi doručak. Sve ostale usluge su dodatne i treba ih i navesti. Ako sudionik želi koristiti uslugu punog pansiona s ručkom (PP), onda je doplata 85,00 kuna - uz obaveznu najavu unaprijed. Sudionici mogu koristiti i polupansion s ručkom umjesto večere - uz obaveznu najavu unaprijed. Cijena ručka / večere za vanjske goste koji nisu na noćenju iznosi 140,00 kuna. Gosti će po dolasku u Hotel platiti za uslugu.

Više informacija na OVOJ POVEZNICI

 

 

Prethodna stranica