Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
4. Kuponijada Glasa Istre - poziv za uključivanje

Poštovani obrtnici trgovci i uslužna djelatnost, pozivamo vas da se uključite u 4. KUPONIJADU GLASA ISTRE, prodajnu akciju koju organiziraju istarska udruženja obrtnika i HGK - Županijska komora Pula sa Glasom Istre.

Akcija namijenjena malim specijaliziranim prodavaonicama, neovisno o asortimanu i lokaciji, kako bi podsjetili kupce da u njima pri kupnji mogu razgovarati s prodavačem koji ih savjetuje, daje stručno mišljenje, nudi bolja rješenja te da tako ostvaruju najbolju kupovinu. A uz kupon iz Glasa Istre - ostvaruju i popust! 

Kuponijadi se mogu priključiti i male uslužne djelatnosti građanima (serviseri, frizeri, kozmetičari, postolari, fotografi, krojači...).

Akcija će se provoditi na području cijele Istre u prijavljenim trgovinama i uslužnim objektima, uključeni su i obrtnici i trgovačka društava, a Glas Istre će u svom listu izvršiti najavu i promociju te za svakog prijavljenog trgovca otisnuti kupon s naznakom visine popusta kojeg kupac ostvaruje u periodu trajanja akcije.

Što je širi asortiman robe ili usluga i veći popusti - akcija će biti uspješnija!

Iako je, po mišljenju i emocijama kupaca, poželjno da se popust daje na cjelokupni asortiman prodavaonice, zbog određenih specifičnosti moguće je da trgovac odredi i dio asortimana na koji daje popust, u kojem slučaju mora već na kuponu pisati koji je to dio asortimana, a taj dio mora obuhvaćati najmanje 50% robe u prodavaonici. Najniži popust je 10%.

Pozivamo sve trgovce zainteresirane za sudjelovanje u ovoj trgovačkoj manifestaciji da se prijave na obrascu u nastavku Uz prijavnicu treba poslati i logo (osnim onih koji su ga već dostavili u prijašnjim kuponijadama).

Rok za prijavu je do srijede, 02.05.2018.g. Prijave pošaljite na mail: tajnik@uoporec.hr  ili fax: 052/428-559.

Kuponi će biti objavljeni u Glasu Istre u subotu, 12.05.2018. te, za one koji propuste taj Glas Istre, ponovo u ponedjeljak, 14.05.2018.!

Period korištenja kupona za ostvarivanje popusta je od 12.05. do 19.05.2018.

 

 

 

Prethodna stranica