Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
KVARNER EXPO, Crikvenica, od 2. do 3. lipnja 2018. godine

Obrtnička komora Primorsko-goranske županije u suradnji sa Udruženjem obrtnika Grada Crikvenice i Vinodolske općine te pod pokroviteljstvom Grada Crikvenice, HOK-a, HGK-ŽK Rijeka i Primorsko-goranske županije i ove će godine organizirati izložbeno-prodajni sajam suvenira, vina i autohtonih proizvoda Kvarner Expo.

To će biti prilika da se na jednom mjestu okupe brojni obrtnici i poduzetnici s ciljem izlaganja i prodaje svojih proizvoda - izvornih suvenira iz cijele Hrvatske.

Sajam će se održati 2. i 3. lipnja 2018. godine  u Crikvenici, na Trgu Stjepana Radića (glavni gradski trg na šetnici uz more).

Izložbeni prostor do 4 m2 za sve izlagače biti će besplatan.

Molimo sve zainteresirane izlagače - proizvođače suvenira, vina i autohtonih proizvoda da se prijave za izlaganje na sajmu najkasnije do 5.5.2018. godine na e- mail adresu: ok.rijeka@hok.hr putem priloženog obrasca za prijavu.

Budući da je izlagački prostor sajma ograničen, ukoliko se prijavi prevelik broj zainteresiranih izvršit će se selekcija izlagača, a prednost imaju obrtnici - proizvođači suvenira.

 

 

Osoba za kontakt:

Maja Heberling, 051/325-599; 051/325-583

 

 

Prethodna stranica