Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Porečki obrt M interijer nastupa na Međunarodnom obrtničkom sajmu u Münchenu

Štand Minterijera na IHM-u

U srijedu 7. ožujka svečano je otvoren Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu (IHM 2018.). Hrvatska obrtnička komora već 25. put sudjeluje na najvećem obrtničkom sajmu u Europi, koji se održava od 7.ožujka do 13. ožujka.

Među ovogodišnjim sudionicima i izlagačima nalazi se i porečki obrt "Minterijer" vlasnika Roberta Mihelka. Na sajmu predstavlja vrlo zahtjevnu i kvalitetnu kuhinju, punu inovacija i kvalitetnih repromaterijala. Robert Mihelko je obrtnik od 1995. godine i u svom obrtu izrađuje visokokvalitetne kuhinje i drugi namještaj po mjeri. Radionica mu se nalzai u mjestu Nova Vas kraj Poreča. 

Hrvatska obrtnička komora ove je godine sufinancirala izlaganje 10 obrtnika, a svi sudionici imat će priliku predstaviti svoje proizvode i radove te sajam iskoristiti kao priliku i kanal putem kojeg će unaprijediti svoje poslovanje.

Izlaganje svojih članova, obrtnika, HOK je sufinancirala sa 50 % troškova standardno uređenog izložbenog prostora,  tako da cijena izlaganja uz sufinanciranje za članove Komore iznosi 104,00 EUR/m2, dok bi puna cijena izlaganja sa kompletnim pratećim troškovima iznosila 208,00 EUR/m2, za poduzetnike koji nisu članovi HOK-a.

Obrtnicima koji sudjeluju na sajmu osigurana je kompletna organizacija po sistemu «ključ u ruke», tj. svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu, uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobio je i dva natpisa na štandu, reprezentaciju i domaćicu na štandu,  transport eksponata na relaciji Zagreb-München-Zagreb i postavu na štandu. Svima je osigurana i najava nastupa prema službama sajma München, a dobili su i sve potrebne informacije, tehničke podatke i sve upute. Ukratko, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Međunarodni obrtnički sajam u Münchenu (IHM) jedan je od najvećih takve vrste u Europi s višegodišnjom tradicijom. Broj izlagača i posjetitelja bilježi stalni rast, a ove godine ih se očekuje 200 000. 


Robert Mihelko Minterijer


Štand Hrvatske obrtničke komore na IHM-u

 

 

Prethodna stranica