Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Elektronska naplata cestarine u Republici Sloveniji od 01.04.2018. godine za vozila iznad 3,5t

 

Poštovani obrtnici prijevoznici,

u nastavku vam šaljemo informaciju Ministarstva mora, prometa i infrastrukture o uvođenju elektronske naplate cestarine u Republici Sloveniji od 01.04.2018. godine kao što slijedi:

Republika Slovenija će počevši od 01.04.2018. godine uvesti elektronsku naplatu cestarine za vozila čija je najveća dopuštena masa veća od 3,5 tone. Vozači vozila s najvećom dopuštenom masom iznad 3,5 tona trebat će opremiti svoje vozilo DarsGo uređajem prije ulaska na autocestu.  Detaljne informacije, uključujući upute za korištenje sustava, dostupne su na web stranici DarsGo (https://www.darsgo.si/portal/en/home).

Korisnicima s adresom u Europskoj uniji dostupan je e-DarsGo on line sustav gdje će moći unijeti sve potrebne podatke i kopije potrebnih dokumenata te platiti administrativne troškove za izdavanje uređaja. Nakon uspješne registracije i plaćenih administrativnih troškova  uređaj će biti dostavljen poštom.

Link za e-DarsGo sustav: https://www.darsgo.si/portal/si/profil .

Na slijedećem linku mogu se vidjeti lokacije dostupnih DarsGo servisa gdje se također mogu nabaviti DarsGo uređaji za elektronsku naplatu cestarine u Republici Sloveniji: https://www.darsgo.si/portal/si/karta-tock .

Za više informacija o korištenju DarsGo uređaja i DarsGo sustavu potrebno se je obratiti na e-mail: info@darsgo.si ili na broj telefona pozivnog centra tel: +386 1 518 8 350.

 

 

Prethodna stranica