Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Promohotel u Poreču, dvorana Žatika od 21.-24.02.2018.

Promohotel 2018. - 33. međunarodni sajam prehrane, pića i opreme za turizam održati će se u dvorani Žatika od 21. - 24. veljače 2018. godine.

Sajam će se održati na 4500 m2 unutrašnjeg i 500 m2 vanjskog izložbenog prostora. Ove se godine na sajmu predstavlja 200 izlagača, što znači da manifestacija po broju izlagača i po kvadratima sajamskog prostora bilježi porast od 10% u odnosu na prethodnu godinu, kao i povećanje inozemnih izlagača za 30%.

Tvrtke koje izlažu na sajmu dolaze iz Hrvatske, Slovenije, Italije, Austrije, Republike Srbije, Belgije i Mađarske. Na sajmu se predstavljaju renomirane hrvatske tvrtke iz HoReCa sektora te europski proizvođači i distributeri koji zastupaju više od 500 poznatih svjetskih brendova. Moramo naglasiti odličan odaziv izlagača unatoč tome što se u istom terminu kada se održava Promohotel, u Hrvatskoj i inozemstvu održava nekoliko tematski sličnih sajmova.

Sajam je namijenjen vlasnicima i menadžerima hotela, vlasnicima vila, kuća za odmor te privatnim iznajmljivačima, vlasnicima kafića i restorana, ali i svim ostalima koji se pripremaju za nadolazeću turističku sezonu. Proizvodi koji će biti predstavljeni također mogu biti zanimljivi i vrlo korisni za širu potrošnju.

Cilj održavanja sajma je približavanje svjetskih trendova u ugostiteljstvu i turizmu svima zainteresiranima čime sajam doprinosi promociji i razvoju grada, županije, ali i šire regije. Svi zainteresirani imati će priliku upoznati nove tehnologije, trendove, proizvode i usluge kojima mogu poboljšati svoje poslovanje. Promohotel kao mjesto dragocjenih poslovnih susreta na jednom mjestu okuplja svjetske novitete i idealna je prilika za direktan kontakt kupaca sa dobavljačima i trgovcima koji u naš grad dolaze predstaviti svoje najnovije proizvode.

Program izlaganja sastoji se od kompletnog HORECA asportimana - hotelske opreme i kozmetike, ugostiteljske opreme i inventara, prehrane i slastica, aparati za pripremu toplih napitaka i rashladnih uređaja. Tu su i papirnata galanterija, tekstil i dekoraterski programi, grijanje i obnovljivi izvori energije, kreveti i madraci, wellness program, sportska oprema, profesionalna oprema za čišćenje, oprema za uređenje eksterijera i interijera, namještaj na bazi drva kao osnovne sirovine, raznorazna rješenja s područja IT tehnologija, grafička i vizualna rješenja, električna vozila i ostalo.

Iz širokog spektra ponude sajma izdvajamo bogat Cooking show program koji će se svakog sajamskog dana odvijati u Gastro zoni. Promohotel tako i ove godine u svoju kuhinju dovodi poznate chefove od kojih će posjetitelji sajma imati priliku uživo vidjeti kako pravi majstori od svakodnevnih namirnica pripremaju odlične kreacije i slasne zalogaje, a da pritom zadovolje i najzahtjevnije nepce. Cooking show započinje u srijedu sa renomiranim chefom Davidom Skokom, poznatim promotorom ribljih delicija. Četvrtak kuhinju preuzima Domagoj Barišić koji koristi dostupne resurse lokalnih istarskih namirnica te svojom maštom i modernim pristupom kreira neodoljive okuse. Petak je rezerviran za Mate Jankovića, poznatog po gostovanjima u mnogobrojnim kulinarskim emisijama, dok ćemo zatvaranje sajma prepustiti vrhunskoj chef-ici Kristini Jehnić i njezinim slatkim kreacijama. 

Pozivamo sve obrtnike da nam se pridruže na sajmu. Udruženje obrtnika Poreč je partner sajma i na istom će se izvršiti predavanje na temu „Predstavljanje uvjeta prijave na novootvoreni Natječaj „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta malih i srednjih poduzeća", čije prijave kreću od 03.04.2018. godine.  

Prethodna stranica