Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Pojačani nadzor fiskalizacije na cijelom području RH!

Poštovani obrtnici, primili smo informaciju iz HOK-a o pojačanim nadzorima fiskalizacije u svim djelatnostima tijekom ovih blagdanskih dana. Informacija slijedi. 

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija, Porezne i Carinske uprave provode zajedničke pojačane nadzore fiskalizacije na cijelom području Republike Hrvatske s ciljem sprečavanja sive ekonomije i zaštite Državnog proračuna i poreznih obveznika koji uredno ispunjavaju svoje porezne obveze. Pojačane nadzore provode ovlašteni službenici obiju Uprava samostalno, ali i u suradnji s drugim nadzornim službama kroz organizirane zajedničke akcije. 

Primjenom suvremenih metoda i tehnika kojima se pruža uvid u način poslovanja i navike poreznih obveznika ovlašteni službenici navedenih Uprava pored pojačanih nadzora fiskalizacije provode i postupke praćenja i provjere izdavanja i fiskaliziranja računa. Navedenim postupcima se putem web aplikacije „Fiskalizacija" na mobilnim uređajima  prati i provjerava izdavanje i fiskaliziranje računa u realnom vremenu.

 

 

Prethodna stranica