Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Započinje 3. kuponijada - PRIJAVITE SE!

Poštovani obrtnici, Ceh trgovačke djelatnosti UO Pula zajedno s OKIŽ-em i Glasom Istre organizira 3. KUPONIJADU GLAS ISTRE odnosno prodajna akcija istarskih trgovaca u suradnji s Glasom Istre. Pozivamo Vas da se uključite! Akcija namijenjena malim specijaliziranim prodavaonicama, neovisno o asortimanu i lokaciji, kako bi podsjetili kupce da u njima pri kupnji mogu razgovarati s prodavačem koji ih savjetuje, daje stručno mišljenje, nudi bolja rješenja te da tako ostvaruju najbolju kupovinu. A uz kupon iz Glasa Istre - ostvaruju i popust! Kuponijadi se mogu priključiti i male uslužne djelatnosti građanima (serviseri, frizeri, kozmetičari, postolari, fotografi, krojači i sl.).

Akcija će se provoditi na području cijele Istre u prijavljenim trgovinama i uslužnim objektima, uključeni su i obrtnici i trgovačka društava, a Glas Istre će u svom listu izvršiti najavu i promociju te za svakog prijavljenog trgovca otisnuti kupon s naznakom visine popusta kojeg kupac ostvaruje u periodu trajanja akcije.

Što je širi asortiman robe ili usluga i veći popusti - akcija će biti uspješnija!

Iako je, po mišljenju i emocijama kupaca, poželjno da se popust daje na cjelokupni asortiman prodavaonice, zbog određenih specifičnosti moguće je da trgovac odredi i dio asortimana na koji daje popust, u kojem slučaju mora već na kuponu pisati koji je to dio asortimana, a taj dio mora obuhvaćati najmanje 50% robe u prodavaonici. Najniži popust je 10%.

Pozivamo sve trgovce zainteresirane za sudjelovanje u ovoj trgovačkoj manifestaciji da se prijave na obrascu u nastavku. Rok za prijavu je do srijede, 16.10.2017.g. 

Broj učesnika KUPONIJADE je ograničen. U akciju ulaze svi koji se redom prijavljuju do ispunjenja kvote od 40 učesnika iz područja Istarske županije. 

Sve prijave dostavljajte u UO Pula na mail:   uop-ester@inet.hr

 

 

 

 

Prethodna stranica