Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Istra gourmet tour - POZIV NA UČESTVOVANJE

Poštovani obrtnici ugostitelji,

Obrtnička  komora Istarske županije i ove godine organizira Istra gourmet tour kao manifestaciju koja ima za cilj promicanje istarske enogastronomije i tradicionalne domaće kuhinje. Upravo započinje jesenski ciklus večerom 19. listopada 2017.godine. Poreč i porečki obrtnici ugostitelji bili bi domaćini 02.11.2017. U ovom zimskom ciklusu prednost za prijavu domaćinstva imaju RESTORANI. Nakon nove godine, prednost će se dati konobama.

Obrtnička se komora obavezuje medijski promovirati ISTRA GOURMET TOUR i promovirati domaćine večeri tiskanjem letaka, TV promocijom (lokalna razina) i konferencijom za novinare uoči svakog domaćinstva.

Obaveze domaćina su navedene u Uputama za domaćine u privitku maila. Udruženje će obrtnika Poreč za onog tko se prihvati domaćinstva uputiti poziv lokalnim novinarima na učestvovanje i dolazak kako bi reportažama popratili aktivnosti restorana.      

Zadatak je domaćina spremiti 2 menija (riblji i mesni) od 4 slijeda, a da pri tom cijena bude 120 kuna po meniju (bez vina ili sa vinom).

PRIJAVNICA ZA DOMAĆINA se nalazi u privitku maila. Povratnu informaciju o domaćinu i potpisanom prijavnicom dostavite najkasnije do 04. listopada 2017.godine na mail tajnik@uoporec.hr poštom: Udruženje obrtnika Poreč, Partizanska 5a, 52440 Poreč ili osobno u Udruženje obrtnika Poreč, Obrtnički dom, 2. kat (kod tajnika). 

 

 

Prethodna stranica