Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
PRIJAVITE SE na 20. jubilarni Obrtnički sajam Istre, Pula, 12.- 15.10.2017.

Poštovani obrtnici, 

čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas da nam se pridružite na 20. OBRTNIČKOM SAJAMU ISTRE kojiće se održati u Puli (montažna hala na parkiralištu "Karolina") od 12. do 15. listopada 2017. godine (od četvrtka do nedjelje).

Organizatori sajma su Obrtnička komora Istarske županije, Istarska županija, Grad Pula i Hrvatskaobrtnička komora, a očekujemo i pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta. Obrtnički sajam Istre značajna je sajamska manifestacija u Istarskoj županiji, za sve one koji žele bitikonkurentniji, za sve one koji žele održati postojeće poslovne kontakte i privući nove poslovnepartnere te nove korisnike usluga. Sajam je namijenjen prvenstveno obrtnicima i poduzetnicima -proizvođačima, te trgovcima opremom, materijalom i sirovinama za dalju proizvodnju.

Ukoliko ste Već bili na Obrtničkom sajmu istre, primijetit ćete da smo, s ciljem da Vam olakšamoprijavu i damo mogućnost izbora izlagačkog prostora, unijeli određene izmjene. Uz obrazac prijavepronaći ćete nacrt sajamske hale s ucrtanim štandovima. Molimo da u prijavi upišete broj željenogštanda, a mi ćemo Vam, po primitku ovjerene i ispravno popunjene prijave, potvrditi rezervacijuštanda.

Po pitanju tehničke realizacije izlaganja na sajmu možete se obratiti tehničkom partneru, tvrtki"Velesajam" d.o.o. (Dragan Balaban, mail velesajam.hr@gmail.com , telefon 095/569-42-50 ilidirektno Obrtničkoj komori Istarske županije (telefonom, na 052/216-153 ili mailom, na okistre@hok.hr. Ovjerene prijave molimo dostaviti na adresu: Obrtnička komora Istarske županije, Mletačka 12/I,Pula, faksom na 052/383-744, ili elektroničkom poštom na adresu ok-istre@hok.hr .Uz 20. Obrtnički sajam Istre, u organizaciji Hrvatske gospodarske komora - Županijske komora Pulaodržat će se 1. Sajam energetske učinkovitosti, na kojem će izlagati tvrtke i obrti koje se bave tomdjelatnošću.

Više informacija i prijavnu dokumentaciju možete zatražiti telefonom na 052/378-100 ilielektroničkom poštom na adresama dsirotic@hgk.r i dhrelja@hgk.hr .

Pravovremenom rezervacijom štanda, iskoristite priliku za Vašu promociju na 20. OBRTNIČKOMSAJMU ISTRE. 

Prethodna stranica