Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
POZIV na besplatnu edukaciju Izrada modernih digitalnih proizvoda

Grad Poreč-Parenzo organizira besplatnu edukaciju „Izrada modernih digitalnih proizvoda", koja će biti održana u četvrtak, 30. lipnja 2017. s početkom u 11 sati u prostorima Poduzetničkog inkubatora u Žbandaju na adresi Žbandaj 34a. Predviđeno trajanje programa je jedan sat.

Besplatna edukacija namijenjena je primarno poduzetnicima, programerima i dizajnerima ali i drugima koje zanimaju digitalni proizvodi, „user experience" dizajn, te nove tehnologije.

Ovo predavanje prikazat će važnost kvalitetnih digitalnih proizvoda i njihov veliki utjecaj na biznis i društvo, te kako iskoristiti odgovarajuće digitalne alate za uspjeh svog brenda.

Predavač na jednodnevnoj edukaciji Grada Poreča-Parenzo bit će Sebastian Santrač, suosnivač ALT digitalne agencije, a edukacija je besplatna za sve sudionike, s obaveznom prijavom  zbog  ograničenog broja sudionika.

Mole se zainteresirani da prijavu izvrše na broj telefona 052/634-304 ili 052/451-198, ili da ispunjeni prijavni obrazac koji je dostupan na http://www.porec.hr/  pošalju na e-mail: anita.prgomet@porec.hr  do popunjenja broja sudionika odnosno najkasnije do srijede, 28. lipnja 2017.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti putem navedenog kontakt broja i e-mail adrese.

 

 

Prethodna stranica