Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Udruženje obrtnika Poreč potpisalo povelju prijateljstva s UO Krapina

Predsjednik UO Krapina, g. Vidović i predsjednik UO Poreč g. Kalčić potpisuju povelju prijateljstva

U petak 5 svibnja predsjednik Udruženja obrtnika Poreč, g. Zoran Kalčić i tajnik Robert Velenik prisustvovali su obilježavanju 180. godišnjice postojanja Udruženja obrtnika Krapine  i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj. Tijekom svečanosti, g. Kalčić i Vladimir Vidović, predsjednik UO Krapina potpisali su povelju prijateljstva i suradnje. Inicijativa je to pokrenuta na upit UO Krapine i općina Đurmanec, Jesenje, Petrovsko i Radoboj.

Uz brojne obrtnike, svećanost obilježavanja 180. godišnjice UO Krapina prisustvovali su i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar, gradonačelnik Krapine g. Zoran Gregurović , predsjednik Hrvatske obrtniček komore g. Dragutin Ranogajec i mnogi drugi.  

Poveljom o prijateljstvu i suradnji definirana je obveza da će dva prijateljska udruženja zajednički raditi na zaštiti, promicanju, unapređenju i razvoju svekolikih interesa obrtništva, udruženja obrtnika i komorskog sustava u cjelini. Donošenje ovog dokumenta izraz je zajedničke želje, volje i spremnosti Udruženja obrtnika Krapina i Udruženja obrtnika Poreč da učvršćuju dosadašnje veze i njeguju prijateljstvo, izmjenjuju međusobna iskustva uz uzajamno poštovanje te obogaćuju suradnju za svoju i dobrobit svojih članova.

Na svečanosti su dodijeljena priznanja obrtnicima koji obilježavaju jubileje, a dodijeljene su i Povelje bivšim predsjednicima Udruženja te zahvalnice Krapinsko-zagorskoj županiji, Gradu Krapini, Općini Đurmanec, Općini Jesenje, Općini Petrovsko, Općini Radoboj, Obrtničkoj komori KZŽ i Dragutinu Kozini. 


Novo prijateljstvo i početak suradnje

Sa svečanosti obilježavanja 180. godina UO Krapine

Predsjednici s poklonom UO Poreč, slika umjetnika obrtnika Eugena Varzića

Pogled na Krapinu

 

 

Prethodna stranica