Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Poziv za iskazivanje interesa za sezonsko zapošljavanje učenika srednjih škola i studenata

Fotografija: Zdravi grad Poreč, Festival mladih

Poštovani obrtnici,

Udruženje obrtnika i ove godine učestvuje u aktivnosti sezonskog zapošljavanja učenika srednjih škola i studenata. Cilj je akcije povezivanje mladih i poslodavaca u suradnji Udruženja i Grada Poreča.

Obrtnici svoje ponude za slobodnim radnim mjestima mogu uputiti mailom na: sezonsko.zaposljavanje@porec.hr do petka 4. svibnja 2018.

Prema evidenciji sezonskog zapošljavanja učenika porečkih srednjih škola, utvrđeno je da su u ugostiteljskim, trgovačkim i drugim obrtima bili zaposleni učenici na sljedećim radnim mjestima: šankista, pomoćni šankista,  prodavač, blagajnik, pomoćni radnik, skladišni radnik, pomoćni recepcioner, pomoćni administrator, radnik u lunaparku, na turističkom vlaku, animator, iznajmljivač ležaljki, kuhar, pomoćni kuhar,  konobar, pomoćni konobar.

Kako bismo pomogli mladima Poreča i poslodavcima, pozivamo Vas da nam do petka 4. svibnja 2018. dostavite ponudu sezonskih radnih mjesta.

Ponuda bi trebala sadržavati podatke: naziv i adresu poslodavca, opis radnog mjesta (uz napomenu ako je posao primjeren smo za studente), broj potrebnih zaposlenika za pojedino radno mjesto, ukupno trajanje potrebe za poslom, te ime i prezime s kontaktom poslodavca. Ponude s podacima je potrebno poslati na e-mail adresu: sezonsko.zaposljavanje@porec.hr

Grad Poreč-Parenzo Upravni odjel za društvene djelatnosti, socijalnu skrb i zdravstvenu zaštitu će djelovati kao posrednik pri zapošljavanju, dok će Učenički servis biti zadužen za izdavanje ugovora i isplatu plaća.

Vaše će ponude biti upućene učenicima i studentima putem informativnih punktova u srednjim školama te internetskih i facebook stranica Grada Poreča, Centra za mlade Poreč i srednjih škola. 

 

 

 

Prethodna stranica