Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Susret frizera i kozmetičara HOK-a i Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara

Objavljujemo nove i konačne informacije o održavanju Susreta frizera i kozmetičara HOK-a, uz napomenu da će se ranije najavljeni seminar održati 28. travnja na Zagrebačkom velesajmu. 

I ovim putem pozivamo sve zainteresirane frizere, kozmetičare, zaljubljenike u ljepotu kose i kozmetike, da se odazovu i prisustvuju ovom događanju kao posjetitelj, natjecatelj ili gost.

Program događanja

28.04.2017. - Zagrebački velesajam paviljon 8.

  • od 09:00 registracija natjecatelja na info pultu
  • 10:00 svečano otvorenje
  • 10:15 do 12:00 panel diskusija na temu „Budućnost obrazovanja za osobne usluge"
  • 12:30 - 17:00 Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a
  • 17:30-19:00 COLOR & CUT BUZZ seminar powered by Schwarzkopf professional
  • 20:00 Obrtnički bal - Kristalna dvorana Gastro Globus. Tijekom večere biti će održano i svečano proglašenje pobjednika Otvorenog prvenstva.

I ovim putem ističemo da je sudjelovanje u cjelokupnom programu događanja besplatno.

Za događanja koja su organizirana na Zagrebačkom velesajmu 28.04. nije potrebna prijevremena najava, osim za Humanitarni bal, budući da je cijena večere 300,00 kn, a rezervacije i prodaju karata radi Udruženje obrtnika grada Zagreba.

Proglašenje pobjednika biti će održano za vrijeme Obrtničkog bala, s time da će natjecatelji i modeli također biti pozvani da se pridruže večeri, koju im osigurava organizator. Svi ostali, publika, moći će prisustvovati proglašenju na način da će im biti osiguran dio sale u kojem će moći konzumirati piće, ukoliko to žele, ili kupnjom karte za Obrtnički bal. U svakom slučaju, svi koji će htjeti prati program proglašenja, biti će u mogućnosti prisustvovati proglašenju.

Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara HOK-a

Pravo sudjelovanja na Otvorenom prvenstvu Hrvatske imaju svi zainteresirani. Rok za prijave je 07.04.2017. Propozicije i pravila natjecanja u skladu su s OMC, objavljena na Internet stranicama Hrvatske obrtničke komore.

Sva potrebna dokumentacija koja podrazumijeva: ispunjenu prijavnicu, potpisano dopuštenje za fotografiranje, za juniore dokaz o godinama (kopija osobne iskaznice/putovnice), dokaz o uplati kotizacije, mora biti dostavljena do navedenog datuma.

Prijave za Otvoreno prvenstvo dostaviti na e-mail adresu cehovi@hok.hr  ili poštom na adresu: Hrvatska obrtnička komora, Ilica 49/2, p.p. 166, 10 000 Zagreb, s naznakom „za Otvoreno prvenstvo frizera i kozmetičara 2017."

Za edukativni seminar koji će također biti besplatan za sve članove HOK-a „COLOR & CUT BUZZ seminar powered by Schwarzkopf professional", potrebna je ranija prijava radi izdavanja potvrde/diplome o sudjelovanju, ali i općenite organizacije samog događanja. Prijava će se vršiti također na e-mail cehovi@hok.hr

Detaljniji program seminara

COLOR & CUT BUZZ seminar

17:00 UVOD + MOOD VIDEO

17:10 Dapling tehnika bojanja (blond) / Caramel Glow tehnika bojanja (blond)

17:30 Tehnika šišanja Beat Icon / Tehnika bojanja Opulent (bakrene)

17:55 Tehnika šišanja Opulent / Tehnika stiliziranja Opulent

18:20 Prezentacija svih modela

18:25 FINAL DEFILE svih modela

Pozivamo vas da pratite objavu novih detalja na našim stranicama www.hok.hr, te također preko Facebook stranice Hrvatske obrtničke komore.

Izvor: HOK.hr

 

 

Prethodna stranica