Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Pogodnosti za obrtnike INA KARTICA

Poštovani obrtnici,


Hrvatska obrtnička komora potpisala je sporazum s INA-om o pogodnostima i popustima za obrtnike prilikom točenja goriva na INA-inim crpkama. Ukoliko Vas zanimaju mogućnosti korištenja INA kartice, više inormacija u nastavku maila i kod gospodina Hrvoja Kaštelana (INA-in predstavnik za Istru) mob: 099/2117933

INA kartica je međunarodna kartica namijenjena pravnim osobama koju možete koristiti na svim prodajnim mjestima INA, d.d. kao i na drugim prodajnim mjestima na kojima je istaknut znak INA kartice u Hrvatskoj, BiH, Sloveniji, Mađarskoj, Srbiji, Crnoj Gori, Rumunjskoj i Slovačkoj. INA karticu možete koristiti i za plaćanje cestarina, tunelarina i mostarina na svim pravcima autocesta u Hrvatskoj kao i vezivanje trajnih naloga ENC uređaja HAC-a.

INA kartica Vam omogućuje potpunu sigurnost, brzu i kvalitetnu uslugu i iznad svega - štedi vrijeme.

Sami određujete oblik buduće potrošnje izborom INA kartice za kupnju:

motornih goriva, cestarina,

motornih goriva, cestarina, maziva i tekućina za vozila,

motornih goriva, cestarina, maziva, tekućina za vozila i pranja vozila,

svih roba i usluga (kartica na ime i prezime korisnika).

Ukoliko želite pristupiti INA kartici kao kreditni korisnik iste (plaćanje po nastalim troškovima u prethodnom mjesecu s odgodom plaćanja od 10 (deset) dana od dana izdavanja zbirnog računa) potrebno je dostaviti slijedeću dokumentaciju:

Dokumentacija za dobivanje ugovora za za INA-karticu za obrt:

preslika Izvatka iz obrtnog registra (koji sadrži važeće matične podatke subjekta)

original BON-2 ili SOL 2 za glavni račun ne stariji od 10 dana

preslika potpisnog kartona kod institucije ovlaštene za obavljanje poslova platnog prometa

Potvrda o stanju poreznog duga od Porezne uprave ne stariju od 30 dana 

ispunjeni Zahtjevi za izdavanje INA kartice za sve kartice koje tražite uz Zahtjev za izdavanje INA kartice na registarsku oznaku vozila potrebno je dostaviti presliku prometne dozvole

izjavu koja sadrži predviđenu ukupnu mjesečnu potrošnju za sve INA kartice izraženu u kunama (limit), popis poslovnih računa, IBAN, broj zaposlenih i ime kontakt osobe, njen broj telefona i faks

Uz sklopljeni kreditni ugovor, INA kartica traži i garanciju plaćanja koja će Vam u ugovoru biti navedena. Korisnici INA kartice plaćaju godišnju članarinu za pojedinu karticu prema važećem Cjeniku, temeljem svih kartica za Vašu grupaciju odnosno prema ukupnom broju kartica po pojedinačnim POK-ovima.

 

Vaš izbor može biti i A-INA kartica:

A-INA kartica namijenjena je korisnicima Ininih prodajnih mjesta u Republici Hrvatskoj koji pravo na kupnju realiziraju na temelju avansnih uplata na poslovni račun INA kartice. A-INA kartica omogućuje njezinom korisniku da nakon uplate sredstava koristi A-INA karticu(e) do visine uplaćenog iznosa na prodajnim mjestima INE i time ostvaraju pravo na R-1 račun te može planirati svoje poslovanje bez brige o gotovini. A INA kartica za pravne osobe može se koristiti i za plaćanje cestarina.

Korisnicima A-INA kartice ne naplaćuje se članarina.

Dokumentacija za dobivanje ugovora za A-INA kartice za obrt:

preslika Izvatka iz obrtnog registra

ispunjeni Zahtjevi za izdavanje INA kartice za sve kartice koje tražite uz Zahtjev za izdavanje INA kartice na registarsku oznaku vozila potrebno je dostaviti presliku prometne dozvole izjava potpisana od vlasnika obrta i ovjerena pečatom obrta, koja sadrži navod da želite avansni ugovor, te ime i prezime kontakt osobe, njen broj telefona i faksa

Bez obzira na koju vrstu ugovora se odlučite, kreditni ili avansni, možete imati neograničeni broj kartica, prema Vašim potrebama.

Zahtjev za izdavanje INA kartice koji se popunjava za svaku karticu koja Vam je potrebna.

http://www.hok.hr/content/download/24327/226673/file/ZAHTJEV%20ZA%20IZDAVANJE%20INA%20kartice%20WEB%200116%20(1).pdf

Da bi ostvario ugovorene popuste, svaki obrtnik mora sklopiti ugovor za korištenje INA kartice, jer samo temeljem korištenja iste ostvaruju ugovorene pogodnosti.

Kontakti regionalnog predstavnika INA industrija nafte za dogovore u projektu HOK Zajednička nabava su slijedeći:

HRVOJE KAŠTELAN

099/2117933

hrvoje.kastelan@ina.hr

 

 

Prethodna stranica