Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Obrtnička komora i AZRI organiziraju radionice za ugostitelje

U 2016 godini AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., u suradnji s partnerima projekta, uspješno je provela niz edukacijskih radionice za ugostitelje i hotelijere odnosno njihovo kuharsko osoblje, gdje je u proljetnom i jesenskom ciklusu sudjelovalo preko 260 polaznika u 29 radionica. Sukladno ispunjenim rezultatima te potrebama ugostiteljskog sektora, AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre d.o.o., i u 2017 godini ponovno organizira novi niz radionica s ciljem trajne edukacije ugostitelja, poboljšanja ugostiteljske ponude u Istri te promocije istarske gastronomije.

Kontinuirana edukacija ugostiteljskog osoblja u cilju poznavanja lokalnih namirnica i njihovog gastornomskog potencijala, također je preduvjet za dugotrajni i kvalitetni rad ugostitelja i hotelijera. Kreativnost kuhara u pripremi jela od domaćih proizvoda, prezentacija jela i zadovoljni gosti koji postaju kupci lokalnih proizvoda, temelj su vrednovanja istarske gastronomije, a posljedično tome i razvoju ruralne ekonomije Istre.

U dogovoru s Cehom ugostitelja Obrtničke komore Istarske županije, u 2017 godini organizirati će se radionice za konobarsko osoblje koje za cilj imaju dodatno educirati konobare.

 

RADIONICE ZA UGOSTITELJE - PROLJETNI CIKLUS 2017.


14. ožujka 2017. - RADIONICA: KUHINJA S MESOM ISTARSKOG MAGARCA - Robert Perić

(500,00 kn/osoba)

15. ožujka 2017. - RADIONICA: MESNI ODRESCI I ZRENJE MESA - Mario Čepek

(600,00 kn/osoba)

20. ožujka 2017. - RADIONICA: BARBUN OD GLAVE DO REPA - David Skoko

(500,00 kn/osoba)

21. ožujka 2017. - RADIONICA: OSNOVE RESTORANSKIH DESERATA - Robert Perić

(400,00 kn/osoba)

22. ožujka 2017. - RADIONICA: KREATIVNA KUHINJA JANEZA BRATOVŽA S MESOM ISTARSKOG GOVEDA - Janez Bratovž

(600,00 kn/osoba)

23. ožujka 2017. - RADIONICA: KREATIVNA KUHINJA JANEZA BRATOVŽA- DEKORACIJA TANJURA I MODERNO SERVIRANJE HRANE - Janez Bratovž

(600,00 kn/osoba)

27. ožujka 2017. RADIONICA: KADEL OD GLAVE DO REPA - David Skoko

(500,00 kn/osoba)

28. i 29. ožujka 2017. - RADIONICA: SOUS-VIDE- KUHANJE U VAKUMU - Robert Perić

(750,00 kn/osoba)

10. travnja 2017. - RADIONICA: GASTRONOMIJA ISTARSKIH TARTUFA - Damir Modrušan

(600,00 kn/osoba)

11. travnja 2017.- RADIONICA: SUHO VOĆE U SVAKODNEVNOJ GASTRONOMIJI - Robert Perić i Željko Prgomet

(450,00 kn/osoba)

18. i 19. travnja 2017. - RADIONICA: MODERNI RESTORANSKI DESERTI, NAPREDNO SLASTIČARSTVO - Robert Perić

(750,00 kn/osoba)

24. travnja 2017. - RADIONICE: ALGE SJEVERNO JADRANSKOG MORA U GASTRONOMIJI - David Skoko

(400,00 kn/osoba)

RADIONICE ZA KONOBARE- PROLJETNI CIKLUS 2017.


20.travnja 2017.- RADIONICA: OSNOVE POSLUŽIVANJA ZA KONOBARE - Igor Černjul

(400,00 kn/osoba)

Cijene po navedenim radionicama izražene su s PDV-om i subvencionirane su 50% od strane institucija uključenih u projekt:

  • Hrvatske obrtničke komore - Obrtničke komore Istarske županije,
  • Hrvatske gospodarske komore - Županijska komore Pula,
  • Upravnog odjela za poljoprivredu, šumarstvo, lovstvo, ribarstvo i vodoprivredu,
  • Upravnog odjel za turizam, 
  • Turističke zajednice Istarske županije

Napomene za polaznike:

  • informacije i rezervacije termina vrši se na mail edukacije(at)azrri.hr ili na telefon 052 351 593
  • radionice se odvijaju u "Edukacijskom gastronomskom centru Istre" na Gortanovom brijegu u Pazinu (na kružnom toku ispred Plodina u Pazinu nalazi se oznaka za Edukacijski centar)
  • minimalan broj kuhara po radionice je 8, a maksimalan 12
  • ukoliko se radionica ne popuni dovoljnim brojem polaznika AZRRI će u dogovoru s ugostiteljima i kuharima promijeniti datum radionice do popunjavanja
  • kuhar polaznik dužan je na radionicu ponijeti primjerenu kuharsku opremu
  • početak radionica je u 9.00 h, osim radionice za Cheff-a Roberta Perića koje započinju u 10.00 h

Više o tome na web stranici: http://www.azrri.hr/index.php?id=278  

 

 

 

 

 

Prethodna stranica