Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Održana 7. sjednica Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika OKIŽ-a

U Puli je 31.1.2017. održana 7. sjednica Ceha ugostitelja i turističkih djelatnika Obrtničke komore Istarske županije. Na sjednici, na kojoj je sudjelovao i potpredsjednik Komore Enrico Cernecca, održana je prezentacija najznačajnijih dijelova porezne reforme, te je još jednom istaknuto kako će ona negativno utjecati na poslovanje ugostitelja.

Edmondo Šuran iz Agencije za ruralni razvoj Istre prezentirao je novi ciklus edukacija za ugostitelje "Key Q: ključ razvoja Istarske gastronomije", koji će biti održan u ožujku i travnju, te se razgovaralo o temama koje bi bile zanimljive ugostiteljima. Dosadašnje edukacije pokazale su se zanimljivima i korisnima za ugostitelje, te će Komora i dalje sudjelovati u njihovom sufinanciranju za svoje članove. Ceh je razgovarao o organizaciji svojih promotivnih manifestacija - Istra Gourmet Toura i Gastro okusa Istre. 11. Gastro okus i Istre održat će se u Rovinju 20. travnja 2017., uz niz popratnih događanja. 5. Istra Gourmet Tour započinje 16. velja?e, a bit će najavljen posebnom tiskovnom konferencijom.

Ugostitelji su obaviješteni i o Danu poslova, projektu u koji se uključila I Hrvatska Obrtnička komora s ciljem pomoći u nalaženju sezonske radne snage za ugostitelje. Dan poslova održat će se u Osijeku, Zagrebu I Kninu, a svi ugostitelji koji su zainteresirani za ovaj vid traženja zaposlenika mogu se uključiti ispunjavanjem upitnika.

Izvor: OKIŽ

 

Prethodna stranica