Naslovnica
Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
KONFERENCIJA za privatne iznajmljivače MY RENT

Tvrtka J.P. Atelier (MyRent) organizira konferenciju za privatne iznajmljivače na kojima će predstaviti sustav za upravljanje najmom MyRent. Konferencije će se održati 30. siječnja 2017. u Poreču u Obrtničkom domu (Partizanska 5a) od 18 do 20h. Na konferencijama će biti prezentirana  baza s više od 100 booking portala s kojima korisnici mogu raditi te će se prezentirati kako se mogu podešavati i voditi cijene s popustima i akcijama  na booking.com-u i AirBnb-u i drugim booking portalima. Budući da MyRent pruža mogućnost rada s neograničenim brojem booking portala, rezultat je povećanje broja noćenja u pojedinim objektima. Pozivamo obrtnike koji vrše usluge iznajmljivanja apartmana i soba da se priključe događaju. 

MyRent je sustav namijenjen iznajmljivačima nekretnina razvijen sa ciljem značajnog smanjenja potrebne administracije, s  bazom preko 100 booking portala s kojima privatni iznajmljivači mogu raditi. MyRent sustav maksimalno pojednostavljuje administraciju i svakodnevne aktivnost vezane uz pružanje usluga smještaja te tako omogućuje uštedu vremena i efikasnije poslovanje. Funkcije MyRenta sežu u svaki dio poslovanja kako bi svaki pojedini proces mogli optimizirati, pratiti, analizirati te na kraju poboljšati.  

Vizija MyRenta je postati prepoznatljivo i kvalitetno rješenje za iznajmljivače u njihovom svakodnevnom poslovanju. U praksi korisnici MyRent sustava štede više od 60% vremena na svakodnevnim administrativnim aktivnostima, ali i smanjuju mogućnost grešaka za čak 90% zbog inovativnog pregleda i vođenja poslovanja u realnom vremenu.

Za više informacija možete nas osobno posjetiti na adresi: Vukovarskoj 19A u Poreču.

 

 

Prethodna stranica