Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Polaganje higijenskog minimuma

Poštovani obrtnici,

uslijed više upita o mjestu polaganja higijenskog minimuma u Poreču, ovom vas prilikom informiramo o tome. Higijenski se minimum polaže u Higijensko epidemiološkoj službi (HES) Zavoda za javno zdravstvo - Podružnica Poreč. HES se nalazi na II katu Doma zdravlja Poreč, a svi zainteresirani za polaganje higijenskog minimuma mogu se obratiti osobno djelatnicima i to od ponedjeljka do petka u vremenu od 7,30 do 10h i od 12 do 13,30h. Skripte i druge informacije dobivaju se prilikom prijave za polaganje. Prijavnica za polaganje se nalazi u privitku maila. Za više informacija i prijavu, možete se obratiti na kontakt felefon HES-a Poreč 434-909.

O načinu stjecanja osnovnog znanja o zdravstvenoj ispravnosti namirnica i osobnoj higijeni osoba koje rade u proizvodnji i prometu namirnica.

Tečajevi se održavaju po osnovnom i proširenom programu.

  • Tečaj po osnovnom programu pohađaju osobe koje rade s hranom prije početka rada.
  • Tečaj po proširenom programu pohađaju osobe koje su završile škole trgovačkog ili ugostiteljskog usmjerenja (nakon 2 godine od završetka školovanja) ili nakon završenog tečaja po osnovnom programu svake četiri godine.

Cijena tečaja

  • po osnovnog programu: 275,41 kn (bez PDV-a)
  • po proširenom programu: 344,26 kn (bez PDV-a)

Prijava polaznika tečaja

  • isprintati i popuniti prijavnicu u privitku članka.

Za sve informacije i prijavu obratite se Službi za epidemiologiju u Puli (tel. 052/529-049, 529-050), Umagu (052/721-141), Poreču (052/434-909), Rovinju (052/841-655), Pazinu (052/624-943), Labinu (052/858-014) i Buzetu (052/663-545).

Prethodna stranica