Zaposlenje

Zaposlite se posredovanjem UOP-a

zaposlenje
Novosti iz cehova
Aktualni propisi
Vijesti
Arhiva vijesti

Robert Momić, obrtnik iz Poreča novi je predsjednik Obrtničke komore Istarske županije

Klikni za više

17.10.2018 - Jučer se u Puli održala konstituirajuća sjednica Skupštine Obrtničke komore Istarske županije. Biralo se novo vodstvo Komore za mandatno razdoblje od 2018. do 2022. godine. Jednoglasnom odlukom skupštine, novi predsjednik Obrtničke komore Istarske županije postao je Robert Momić, Porečan, vlasnik obrta Storm, potpredsjednik Udruženja obrtnika Poreč i direktor sajma Crofish!

POZIV 22. Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu, 18. i 19. listopada 2018, Rabac

17.10.2018 - Poštovani obrtnici, Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta ove godine 22. put organizira Nacionalno savjetovanje o gospodarstvu i poduzetništvu, kao jednu od aktivnosti kojom promovira gospodarstvo i poduzetništvo, s ciljem stvaranja poticajnog okruženja za razvoj poduzetništva i obrtništva, kao i gospodarstva u cjelini. Savjetovanje će se održati 18. i 19. listopada 2018. u TUI Family Life Bellevue Resortu u Rapcu.

Sekcija računovođa HOK-a uspjela u naporima - UKIDA SE OBVEZA LICENCIRANJA RAČUNOVOĐA

Klikni za više

15.10.2018 - Ministarstvo financija zauzelo je konačni stav i donijelo odluku o ukidanju odrebe iz čl. 7. st. 4. Zakona o računovodstvu čime se napokon ukida predstojeća obveza licenciranja računovodstvenih servisa.

Poziv na KUHARSKE RADIONICE - AZRRI JESENSKI CIKLUS

Klikni za više

15.10.2018 - Poštovani ugostitelji, najavljujemo vam skori početak jesenskog ciklusa edukacijsko – kuharskih radionica 2018. godine koji sadržava raznovrsne aktualne tematike u gastronomiji. AZRRI Agencija za ruralni razvoj Istre organizira ovogodišnji jesenski ciklus radionica za ugostitelje, hotelijere, kuhare te ostalo kuharsko osoblje, s ciljem trajne edukacije i usavršavanja ugostiteljskog osoblja te valorizacije poljoprivredno prehrambenih proizvoda Istre.

Vodič za poslodavce za naukovanje

10.10.2018 - Vodič za poslodavce za naukovanje ima za svrhu pomoći poslodavcima i svima ostalima koji se žele uključiti u provedbu naukovanja da na jednostavan način dođu do potrebnih informacija i odgovora na brojna pitanja koja sigurno imaju.

Arhiva vijesti